۱۳۹۸ سه شنبه ۶ اسفند
طراحی دانشجوی رشته طراحی لباس در جشنواره کودک و نوجوان اثر منتخب شد
ارسال شده در تاریخ 1397/10/23
 طراحی خانم لارا مگردیچیان دانشجوی رشته طراحی لباس دانشگاه الزهرا دردومین جشنواره ملی طراحی پارچه و لباس کودک و نوجوان، بخش تصویرسازی لباس کودک، به عنوان اثر منتخب اعلام گردید.
ایین اختتامیه دومین جشنواره ملی طراحی پارچه و لباس کودک و نوجوان در تاریخ 22 دی 97 در مکان فرهنگستان هنر برگزار گردید.
این رویداد در بخشهای مختلف شامل نمایشگاه آثار دوخته شده، تصویرسازی و رقابت زنده بود.
باعث افتخار است که طراحی خانم لارا مگردیچیان دانشجوی رشته طراحی لباس دانشگاه الزهرا در بخش تصویرسازی لباس کودک، به عنوان اثر منتخب اعلام گردید.
این موفقیت را به ایشان تبریک عرض کرده و آرزوی ارتقای مطلوب سطح آثار هنری و کسب موفقیتهای بیشتر را برای گروه طراحی پارچه و لباس داریم.
tempShow