۱۳۹۹ سه شنبه ۱۱ آذر
سخنرانی دکتر کاتب، در مراسم گرامیداشت روز جهانی صنایع دستی
ارسال شده در تاریخ 1399/03/26
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، دکتر کاتب رئیس دانشکده هنر دانشگاه الزهرا در مراسم گرامیداشت روز جهانی صنایع دستی و فرش و پاسداران سلامت که عصر روز یکشنبه 25 خردادماه 1399 در فرهنگستان هنر برگزار شد، ضمن تبریک روز جهانی صنایع دستی به هنرمندان این رشته؛اظهار داشت: سال 62 وارد دانشگاه الزهرا شدم و در این سال به ریاست دانشکده هنر دانشگاه الزهرا منصوب شدم و در ادامه فرمود: رشته صنایع دستی اولین بار بود که  به دانشگاه منتقل می شد و به عنوان رشته، به رشته های دانشگاهی اضافه شد.
وی افزود: اولین زنی بودم که بعد از انقلاب فرهنگی رئیس دانشکده هنر و بعد از آن نیز عضو شورای برنامه ریزی بودم که  با کمک هنرمندان برجسته صنایع دستی، این رشته اولین بار در دانشگاه الزهرا بنیان نهادم و بعد  از آن خودم این رشته را  در دانشگاه هنر تاسیس نمودم.
دکتر کاتب در ادامه فرمود: ما دریای برکران از هنر هستیم. در زمینه صنایع دستی هنر دوخت های سنتی بسیار زیادی در سراسر ایران وجود دارد. هنر صنایع دستی می تواند بزرگترین نقش  در صادرات و جذب توریست داشته باشد. سپس بیان کرد هیچ کجای دنیا به اندازه ایران تنوع در صنایع دستی نیست. ما باید دانشگاه صنایع دستی و فرش داشته باشیم اما متاسفانه صنایع دستی حمایت نشده است و روز به روز کیفیت آن کم می شود.
ایشان خاطر نشان کردند:من با کمک  دانشگاه الزهرا که در نظر دارد موزه صنایع دستی  را به زودی بازگشایی کنیم و هنرمندان میتوانند آثار خود را با نام خودشان برای یادگاری نسل آینده  به موزه دانشگاه اهدا کنند.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_art_block1786