۱۴۰۰ جمعه ۲ مهر

دریافت گواهینامه درجه یک هنری توسط استاد پیشکسوت دانشکده هنر

ارسال شده در تاریخ 1400/04/02
دریافت گواهینامه درجه یک هنری توسط استاد پیشکسوت دانشکده هنر

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، در مراسم تکریم و اعطای نشان هنری درجه یک در حوزه طراحی پارچه و لباس که روز دوشنبه 31 خردادماه 1400  در تالار رودکی برگزار شد.نشان هنری درجه یک در حوزه طراحی پارچه و لباس  به سرکار خانم صدیقه پاک‌بین، هنرمند و استاد پیشکسوت دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) تعلق گرفت، وی اولین نفری است که طبق ارزیابی‌ها به درجه یک هنری رسیده است و از جمله سوابق او 30 سال تدریس در دانشکده هنر دانشگاه الزهرا و دانشکده فنی شریعتی، به عهده داشتن مسئولیت اجرایی و شرکت در ده‌ها نمایشگاه داخلی و خارجی و ده‌ها پروژه طراحی لباس و پارچه، تدوین استاندارد‌هایی در زمینه سایز، رنگ و طراحی پوشاک در ایران و برگزاری نمایشگاه‌های طراحی لباس بر اساس فرهنگ بومی ایران است.
 دکتر فریناز فربود عضو هیات علمی گروه طراحی پارچه و لباس به عنوان نماینده دانشگاه الزهرا(س) در این مراسم حضور داشتند و طی سخنرانی به جایگاه و فعالیت های هنری سرکار خانم پاک بین اشاره نمودند و ضمن تشکر از معاونت محترم هنری وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی و کمیته ارزشیابی آثار هنری و هنرمندان و سایر دست اندرکارن؛ تاکید کردند، فرصت مغتنم و ارزشمندی پیش آمده که در بستر آن نگاه عمیق تری به رشته طراحی پارچه و لباس و جایگاه آن در حوزه دانش و هنر کشور اتفاق بیفتد.
خاطر نشان می شوداین مراسم با حضور حمید قبادی، مشاور معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد، جمعی از هنرمندان و پیشکسوتان عرصه مد و لباس از جمله، سومبات هاکوپیان، رئیس انجمن طراحان پارچه و لباس، فریناز فربود عضو هیات علمی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا(س) / عضو اصلی انجمن طراحان پارچه و لباس ایران،  مریم پورشهابی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، احمد صدری، دبیر شورای ارزشیابی هنرمندان، نویسندگان و شعرا و با حضور مدیر موسسه هنرمندان پیشکسوت، صدیقه پاک‌بین و جمعی از هنرمندان عرصه مد و لباس برگزار شد.

tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_art_block1786