۱۳۹۸ يکشنبه ۱۷ آذر
برگزاری نشست تخصصی دومین اکسپو نقاشی دانشجویان دانشگاه الزهرا
ارسال شده در تاریخ 1398/08/21
به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، نشست تخصصی دومین اکسپو نقاشی دانشجویان دانشگاه الزهرا با محوریت هنر و محیط زیست 26 آبان 98 با حضور دکتر عفت السادات افضل طوسی، دکتر منصور حسامی، دکتر الهه پنجه‌باشی و امیر راد از ساعت 9 الی 12 در سالن پروین اعتصامی دانشگاه الزهرا برگزار می‌شود.
جایگاه طبیعت در آستانه جهانی‌شدن، اکو آرت، تجلی مفهوم معاصر پاکی طبیعت در مکتب هرات، بررسی اهمیت بستر فرهنگی در هنر محیطی و برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان از جمله موضوعات مورد نظر در این نشست است.
گفتنی است؛ دومین اکسپو نقاشی دانشجویی، به منظور استعدادیابی هنرمندان نقاش جوان در رشته‌های هنری و غیر هنری و فارغ‌التحصیلان ده سال اخیر با هدف تقویت روحیه جمعی و مشارکت عمومی نسل جوان در برگزاری رویدادهای هنری، ایجاد زمینه مساعد جهت اشتغال و درآمدزایی از طریق نمایش و ارائه آثار هنرمندان جوان، ایجاد ارتباط فرهنگی مناسب میان اقشار جامعه و هنر معاصر، سرمایه‌گذاری و مشارکت های فرهنگی هنری مجموعه‌های تجاری دولتی و خصوصی جهت حمایت از هنرمندان جوان و با استعداد از طریق خرید آثار هنری و فرهنگ‌سازی به‌منظور درک اهمیت خرید و فروش آثار هنری در راستای حمایت و رشد نقاشان جوان و با استعداد در دوبخش نمایشگاهی و پژوهشی از 18 آبان تا 2 آذر 98 برگزار می‌شود.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به آدرس وب سایت www.ibanart.org مراجعه نمایید.

ارسال کننده:زهرا حامدی

گروه نقاشی