۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۲ آذر
همگرایی دانشکده های هنری و مرکز هنرهای تجسمی وزارت ارشاد
ارسال شده در تاریخ 1398/10/11
گام نخست جلسه مشترک همگرایی بیشتر دانشکده های هنری و مرکز هنرهای تجسمی وزارت ارشاد با همت دبیرخانه اکسپو دانشجویی روزدوشنبه 9 دیماه  98 با حضور سرکار خانم دکترفاطمه  کاتب رئیس محترم دانشکده هنردانشگاه الزهرا ، آقای دکتر معین الدینی از دانشگاه سوره ،آقای دکتر داریوش فرددهکردی مدیرگروه نقاشی دانشگاه الزهرا، اعضای دبیرخانه اکسپو:خانم افسون منتظری و خانم زهرا عیشی ، در دفتر جناب آقای هادی مظفری ، مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد ، برگزار شد.
 پی‌روی این جلسه در روزهای آینده ضمن بازدید مدیرکل هنرهای تجسمی وزارت ارشاد از دانشکده هنر دانشگاه الزهرا، نشست همگرایی ریاست‌های دانشکده‌های هنر تهران به میزبانی دانشکده هنر دانشگاه الزهرا برگزار خواهد شد و به عنوان رویه ادامه دار به صورت دوره‌ای در دانشکده‌های مختلف هنر دانشگاه‌های تهران ادامه خواهد داشت.

• 1_0
  • 2_0