۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۲ آذر
برگزار ورک شاپ نقاشان و بهار99 به صورت مجازی
ارسال شده در تاریخ 1399/02/21

به گزارش روابط عمومی دانشکده هنر، ورکشاپ نقاشی به مناسبت هفته نقاشی دانشگاه الزهرا با همکاری گروه نقاشی و معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه روز پنجشنبه 18 اردیبهشت ماه 1399 به صورت مجازی برگزار شد.

به نقل از دکتر داریوش فرددهکردی مدیرگروه نقاشی و مسئول برگزارکننده،هر ساله ورک شاپ نقاشی ، بمناسبت هفته نقاشی الزهرا ، در اردیبهشت برگزار می شود . لذا امسال با توجه به شرایط خاص کرونایی ، بنا به پیشنهادات اساتید ، تصمیم گرفته شد ، این ورک شاپ بدون وقفه ، بصورت مجازی و با طیف بیشتری از شرکت کنندگان برگزار شود. ایشان هدف از برگزاری این ورکشاپ با هم بودن و همدلی، بیاد هم بودن از راه دور بیان کردند. سپس افزود پیش بینی کرده بودیم که این ورکشاپ در سطح ملی انجام شود و هنرمندان از هر کجایی ایران می توانند در این ورکشاپ شرکت نمایند. اما نکته بسیار جالب ورکشاپ امسال این بود که این ورکشاپ مورد استقبال زیاد هنرمندان خارجی و هنرمندان ایرانی ساکن کشورهای مختلف دنیا قرار گرفت که مایه خوشحالی بنده و همکارانم شده است.
دکتر فرد فرمود برای ایجاد فضای همدلی بیشتر ، از اساتید نیز دعوت کردیم که حدود 40 نفر از اساتید در این ورکشاپ ، بعنوان میهمان ، همراه ما شدند و برخی از اساتید اثری نیز خلق کردند. این ورکشاپ که یک روزه برگزار شد همه علاقمندان شروع به خلق یک اثر با هر وسیله و هر موضوعی نموده و سپس تصویر یا ویدئو کوتاه از مراحل انجام کار برای ما ارسال کردند که بعد از پایان ورکشاپ آثار هنرمندان با نام خودشان در پیج اینستاگرام گروه نقاشان و بهار99 به نمایش گذاشته شده است و همچنین آثار هنرمندان شرکت کننده در قالب فایل دیجیتال به همراه آثار اساتید بزرگ دسته بندی شده و برای تبلیغ در فضای مجازی قرار می گیرد.

گروه برگزارکننده این رویداد هنری:

آقای دکتر علی رحمانی، معاون اداری مالی دانشگاه الزهرا

خانم دکتر گلیجانی مقدم،معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه الزهرا